Klimaat

Al 40 jaar een familiebedrijf

Klimaat

Voor installatie en onderhoud van uw klimaatbeheersing-systemen bent u bij Bogaard Installatie aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, installeren en onderhouden van uw CV-ketel, radiatoren, vloerverwarming, thermostaat en airconditioning. Wilt u meer informatie, maak dan hieronder een keuze. Heeft u een dringend probleem? Maak dan direct een afspraak, wij helpen u graag!

Airconditioning

Met een goed geïsoleerd dak en de juiste dakbedekking bespaart u in de loop van de jaren aanzienlijk op uw energiekosten. Wij zorgen dat u het maximale rendement uit uw dakbedekking haalt met het oog op uw toekomstige energieverbruik.

Of het nu gaat om nieuwe dakbedekking of om het renoveren van uw huidige dakbedekking, Bogaard helpt u op een vakkundige manier verder. Wij gebruiken zowel traditionele materialen zoals zink, lood en koper als moderne materialen zoals bitumineuze en kunststof.

CV-ketels

Voor de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties bent u bij Bogaard aan het juiste adres. Het aanleggen van een gasinstallatie is zeer nauwkeurig werk waarbij veiligheid bij Bogaard voorop staat. Gaslekken en gasexplosies komen regelmatig voor, daarom is het van groot belang uw gasleidingnetwerk aan te laten leggen door een erkend, gecertificeerd en vakkundig bedrijf als Bogaard.

Groot of klein, wij realiseren een veilige gasinstallatie. Koper, staal of kunststof, wij kiezen het juiste hoogwaardige kwaliteitsmateriaal voor uw installatie.

Radiatoren

Een riolering gaat gemiddeld zo’n 10 tot 30 jaar mee. Daarna kunnen er complicaties optreden zoals defecten of verstoppingen. Bij verouderde afvoersystemen kan dit betekenen dat de complete riolering vervangen moet worden. Door ouderdom, slijtage of verzakkingen kunnen er verstopping ontstaan in bijvoorbeeld de wastafelafvoer, de gootsteenafvoer of het doucheputje.

Of het nu gaat om herstel- of onderhoudswerkzaamheden, het zijn vervelende problemen die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Daarom kunt u naast de installatie van waterleidingnetwerken bij Bogaard ook terecht met uw riolering problemen. Wij zorgen dat uw defect of verstopping snel en vakkundig wordt gerepareerd. Uiteraard ontwerpen en installeren wij ook nieuwe rioleringssystemen.

Thermostaat

Uw droombadkamer laten inbouwen? Geen probleem voor Bogaard installatie. Wij staan voor u klaar voor het inbouwen van baden, douches, douchecabines, wastafels, kranen, accessoires, badkamermeubels, whirlpools, stoomcabine’s en zelfs sauna’s. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook de gas, water en licht aansluiting. Maar ook renovatie en herstelwerkzaamheden zoals het frezen van leidingen, slopen van muren en stukadoren vallen binnen ons takenpakket.

Verder hebben wij een groot assortiment met een compleet aanbod van apparatuur, producten en design in alle stijlen en prijsgroepen. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal.

Wilt u een nieuwe badkamer aanleggen of uw huidige badkamer volledig renoveren? Kijk dan ook bij badkamerinstallatie voor voorbeelden van door ons aangelegde badkamers.

Vloerverwarming

Een goed functionerend waterleidingnetwerk is van levensbelang, we kunnen tenslotte niet zonder schoon water. Maar, een waterleidingnetwerk is complex: leidingen mogen niet te lang zijn, warm water moet een bepaalde minimum temperatuur hebben, leidingen mogen i.v.m. de waterdruk niet te dun zijn en dan is er nog het gevaar voor een legionella-infectie. Oftewel, een vakkundig ontwerp en installatie zijn van groot belang.

Bogaard Installatie is een erkend, gecertificeerd en vakkundig bedrijf. Voor vakkundig onderhoud en een betrouwbare installatie van uw waterleidingnetwerk bent u bij Bogaard aan ‘t juist adres.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een actueel begrip in de installatietechniek. Vooral bij renovatiewerkzaamheden en in nieuwe bouwwerkzaamheden zijn er talloze manieren om duurzaam om te gaan met energie. Bogaard Installatietechniek biedt u een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossing om energie mee te besparen variërend van Warmte pompen, Warmteterugwinningssystemen, Zonnepanelen, Zonneboilers, Airconditioning en Energie zuinige LED-verlichting tot Windenergie.

Bij Bogaard Installatietechniek bent u aan het juiste adres als het gaat om duurzaam (ver)bouwen. Als erkend en gecertificeerd bedrijf nemen wij graag uw zorgen uit handen en geven wij u altijd een professioneel advies.