Klimaat

Voor installatie en onderhoud van uw klimaatbeheersing-systemen bent u bij Bogaard Installatie aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen, installeren en onderhouden van uw CV-ketel, radiatoren, vloerverwarming, thermostaat en airconditioning. Wilt u meer informatie, maak dan hieronder een keuze. Heeft u een dringend probleem? Maak dan direct een afspraak, wij helpen u graag!

Airconditioning

Last van de warme zomerdagen? Ongunstige klimaatomstandigheden leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen. Airconditioning en luchtbehandelingsystemen kunnen dit verhelpen. Bogaard Installatie voorziet uw huis of kantoor graag van airconditioning.

Bogaard biedt diverse systemen, onder andere: mobiele airco's, wand split units, gevel airco's en multi wand split units. Hiermee kunt u ruimtes koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en van verse buitenlucht voorzien. Uiteraard kunt u van ons een uitgebreid advies verwachten zodat u de juiste airconditioning of het juiste luchtbehandelingsysteem bij uw situatie kunt kiezen.

CV-ketels

Kapotte CV-ketel? Verouderd systeem waardoor u veel kosten aan reparatie en onderhoud heeft? Of op zoek naar een milieu en economisch verantwoorder alternatief om de kosten te drukken? Dan helpt Bogaard Installatie u graag!

Wij bieden een ruim aanbod van nieuwe en energiezuinige CV-ketels. Dit zijn moderne ketels zonder waakvlam met een modulerende regeling. Dit zorgt voor een hoog rendement en een zuiniger aardgas verbruik. Wij vervangen uw oude verwarmingsketel, gaskachel, geiser of boiler graag door een nieuwe modulerende HR-ketel.

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor uw jaarlijkse CV-ketel controle.

Radiatoren

Een radiator is niet alleen belangrijk voor de verwarming van uw huis, maar ook voor de uitstraling van uw huis. Een radiator moet tenslotte passen bij het interieur van uw huis. Daarom hebben wij een ruime keuze uit vele merken, modellen, afmetingen en kleuren.

Of het nu gaat om het plaatsen of repareren van radiatoren en convectoren, Bogaard Installatie voorziet iedere ruimte in uw huis van een vakkundig geplaatst verwarmingselement.

Thermostaat

Om alle warmtebronnen in uw huis in een keer te kunnen regelen is een centrale warmteregelaar van belang. Maar de diversiteit aan thermostaten maakt de keus niet bepaald makkelijker. Wij adviseren u daarom graag bij het maken van uw keuze voor een geschikte thermostaat.

Niet elke thermostaat kan bij elke CV-ketel, en vaak moet de thermostaat tegelijkertijd met de CV-ketel worden vervangen. Daarbij komt nog de keuze voor een draadloze thermostaat, een thermostaat met meerdere meetpunten, een weekprogramma thermostaat, een klokthermostaat of een modulerende thermostaat op basis van aanwezigheidsdetectie.

Om deze keuze een stukje te vergemakkelijken helpen wij u graag bij het adviseren en installeren.

Vloerverwarming

In de winter als u thuis komt binnen stappen op een warme vloer? Bogaard Installatie maakt het mogelijk.

Vloerverwarming werkt door middel van warm water of elektriciteit, en is een zuinige en comfortable manier van ruimteverwarming. Of het nu gaat om het leveren van de materialen, het infrezen of om de volledige installatie, wij helpen u graag.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een actueel begrip in de installatietechniek. Vooral bij renovatiewerkzaamheden en in nieuwe bouwwerkzaamheden zijn er talloze manieren om duurzaam om te gaan met energie. Bogaard Installatietechniek biedt u een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossing om energie mee te besparen vari├źrend van Warmte pompen, Warmteterugwinningssystemen, Zonnepanelen, Zonneboilers, Airconditioning en Energie zuinige LED-verlichting tot Windenergie.

Bij Bogaard Installatietechniek bent u aan het juiste adres als het gaat om duurzaam (ver)bouwen. Als erkend en gecertificeerd bedrijf nemen wij graag uw zorgen uit handen en geven wij u altijd een professioneel advies.